Bestil før 15:00 for levering på dagen!

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.bananacph.com 
www.bananacph.com ejes af BANANA Cph Aps, CVR-nr. 39028085, adresse: Jægersborggade 27 - 2200 København, tlf. +45 53692799, e-mailadresse info@bananacph.com.

Aftalerne indgås på dansk.
Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.bananacph.com. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. Der er efter dansk lovgivnng ikke fortrydelsesret på fødevarer (herunder is)


Betaling og levering

Vi modtager betaling med MobilePay, Visa/MasterCard, Bankoverførsel.
Beløbet trækkes først, når varen afsendes.
Priserne er angivet i DKK (danske kroner). Du vælger fragt eller afhentning slutningen af bestillingsforløbet, fragt er gratis. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 1-2 dage efter dit køb.
Vi leverer varerne selv, via egen service. .
Vi leverer til Københavns området. Se detaljer på hjemmesiden.


Fortrydelsesret

Du har ikke ret til at fortryde modtagelse af ordren efter afsendelse/afhentning. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende en SMS eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til BANANA Cph ApsJægersborggade 27 - 2200 København+45 53692799info@bananacph.com. Dette skal ske inden du modtager en mail omkring at din ordre er afsendt/klar til afhentning. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til  Jægersborggade 27 - 2200 København, omkring at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal ske inden afhentning eller afsendelse. Der opereres ikke med returnering af varen efter levering.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Tag kontakt til: BANANA CPH, Jægersborggade 27 - 2200 København, +45 53692799‬, info@bananacph.com.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@bananacph.com.